zaterdag 23 juli 2011

Welkom!

Hallo en welkom op mijn nieuwe Blog over mijn hond Ferro!

Even voorstellen dit zijn wij:




Ferro is een reutje van 4 jaar oud(21-1-2008).
Wij zijn z'n 3e eigenaar helaas voor Ferro, Staffords vinden het niet leuk als ze steeds van de hand worden gedaan,  maar hij is nu goed op zijn plaats heb ik zo het gevoel...
Hij luisterd aardig goed maar heeft nog een klein probleempje met sommige honden,maar hij maakt ook al vriendjes zoals Rocky de Jack Russel en Napoleon de Cocker Spaniel. Erg leuk allemaal om te ervaren. In september beginnen we met de opstap cursus bij de HSVD in dronten. Hopelijk kunnen we binnenkort aan behendigheid beginnen samen. 
We zijn bezig aan een uitgebreide stamboom informatie, zodat je goed kan zien waar hij vandaan komt. Mensen met een (half) broertje of (half) zusje mogen zich natuurlijk melden, het lijkt ons heel leuk om daar foto's van te zien en karakter eigenschappen mee te delen!
Ferro is geboren in Drunen en zijn ouders zijn Jekka(moeder) en Sharoc Ready to Rumble(vader)

groetjes en een pootje van Ferro


2 reacties:

Ninnu zei

He is very sweet dog! It is lovely that he get a good home! I have had staffie lady from Holland. She lived 15 years and was love to me. Now I have 10 mouth "old" staffordshire bull terrier girl and four years old afghan hound male. Greetings from Finalnd :).

Unknown zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.